Ταξίδια γεύσεων με τον Σμυρναίικο και Ελληνικό Καφέ της οικογένειας Δρακούλη [Newsbeast.gr]

Ταξίδια γεύσεων με τον Σμυρναίικο και Ελληνικό Καφέ της οικογένειας Δρακούλη


Το καλοκαίρι στην Ελλάδα προσφέρεται για όμορφα ταξίδια, ξένοιαστες στιγμές και γευστικές απολαύσεις σε κάθε γωνιά του τόπου μας. Τα γευστικά σας ταξίδια μπορείτε να συνδυάσετε με έναν εξαιρετικό Ελληνικό και Σμυρναίικο καφέ της οικογένειας Δρακούλη που εδώ και 3 γενιές δημιουργεί με αγάπη και μεράκι εκλεκτά χαρμάνια.

Ο Σμυρναίικος καφές της οικογένειας Δρακούλη είναι ένας premium ελληνικού τύπου καφές που αποτελείται από 7 εξαιρετικές ποικιλίες Arabica κι έχει πάρει το όνομά του από τη Σμύρνη της Μικράς Ασίας, όπου ξεκίνησε η οικογενειακή παράδοση το 1925 όταν ο Ιάκωβος Δρακούλης άρχισε να ψήνει καφέ. Στις μέρες μας, η εμπειρία και η γνώση του καλού καφέ της οικογένειας Δρακούλη αποτυπώνεται στον Ελληνικό και το Σμυρναίικο καφέ που θα αγαπήσετε για την αυθεντικότητα, το σύνθετο άρωμα και την ξεχωριστή τους γεύση.

Τον Σμυρναίικο και τον Ελληνικό καφέ της οικογένειας Δρακούλη μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και σε επιλεγμένα σημεία ανά την Ελλάδα.

Αναζητήστε τις συσκευασίες καφέ της οικογένειας Δρακούλη που χαρακτηρίζονται για τον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό κι επιλέξτε τον καφέ που επιθυμείτε για να δώσει ακόμα καλύτερη γεύση στις διακοπές σας!



https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/712494/taxidia-geuseon-me-ton-smurnaiiko-kai-elliniko-kafe-tis-oikogeneias-drakouli