Μια διαφορετική ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης για τα μέλη του "Ελλα-δικά μας"

Μία αμιγώς Ελληνική βραδιά διοργανώθηκε από την πρωτοβουλία Ελλα-δικά μας την Τετάρτη 3 Απριλίου στο Μουσείο της Ακρόπολης. Στους 55 δημιουργικούς και παθιασμένους με τη δουλειά Έλληνες επιχειρηματίες, που κρατάνε την Ελλάδα όρθια, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Ελλα-δικά μας, Αγις Πιστιόλας, επισημαίνοντας πως τελικά αυτή είναι η Ελλάδα που παράγει. 

«Στόχος μας η δημιουργία παραγωγικού πλούτου με σκοπό την ευημερία και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του πολίτη της χώρας», είπε στο μήνυμά του ο κ. Πιστιόλας, στο πλαίσιο της 6ης Ολομέλειας, παρουσία μεταξύ άλλων του αντιπροέδρου της Λούξ Πλάτωνα Μαρλαφέκα, του διευθύνοντος συμβούλου της "Αττική Μελισσοκομική", Γιώργου Πίττα, του γενικού διευθυντή της Εψα Μιχάλη Τσαούτου, την δυναμική παρουσίαση από τον δημοσιογράφο Νίκο Υποφάντη, υπό την υποδειγματική επίβλεψη της  Αννυ Καραγκιουλέ.

Συνεχίζοντας, ο πρόεδρος της πρωτοβουλίας τόνισε τη συνεισφορά του εγχειρήματος και τη μεγάλη συμβολή αυτών των 55 επιχειρήσεων στην ελληνική οικονομία, προσπαθώντας να μείνουν όρθιοι. Δυστυχώς η πρωτοβουλία έχει αντίπαλο μια χρεοκοπημένη οικονομία και μία πελατειακή   κυβέρνηση, που θεωρεί τους επιχειρηματίες διαπλεκόμενους, έχοντας ως στόχο   να φτωχοποιήσει τους πολίτες,   και να τους ζει μοιράζοντάς τους επιδόματα. Αλλά, χωρίς την αγοραστική δύναμη του καταναλωτικού κοινού πως θα ζήσουν οι επιχειρήσεις; Στην εκδήλωση του Ελλα-Δικά Μας βραβεύτηκε για την συνεισφορά του στην εθνική οικονομία, ο μεσσήνιος επιχειρηματίας Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, και τιμήθηκε ο καθηγητής Πέτρος Θέμελης

*Σημειώνεται πως η πρωτοβουλία Ελλα-Δικά Μας αποτελείται από μία κοινότητα εξωστρεφών, παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων, Ελληνικής ιδιοκτησίας και αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας. Συγκεκριμένα, τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και διαφοροποίησης που Δημιουργούνται, Παράγονται και Ανήκουν στις Ελληνικές επιχειρήσεις, είναι εθνικός πλούτος από τον οποίο άμεσα εξαρτάται το βιοτικό επίπεδο, το εθνικό εισόδημα, η εργασία, η αξιοποίηση του ταλέντου και συνολικά η ευημερία της χώρας. Αποτελούν σύγχρονο πολιτιστικό κεφάλαιο, καθώς και το κρισιμότερο στοιχείο για την αναγκαία αποκατάσταση της διεθνούς εικόνας και φήμης της Ελλάδας. H συστηματική προβολή της χώρας μας ως «τόπου-προέλευσης» αξιόλογων, σύγχρονων, ποιοτικών, επώνυμων και παραγωγικών δραστηριοτήτων είναι η αποτελεσματικότερη στρατηγική διεθνούς προβολής της.