Βραβείο Top Roasters Athens στα Coffee Awards για την εταιρεία Draculi Coffee

Άλλο ένα βραβείο για την Draculi Coffee. Αυτή τη φορά η εταιρεία βραβεύεται για τη συνολική της πορεία στο χώρο του καφέ και πιο συγκεκριμένα με το βραβείο Top Athens Roaster.  

εταιρεία Draculi Coffee ή αλλιώς γνωστή και ως οικογένεια Δρακούλη δημιουργεί παραδοσιακό Σμυρναίικο καφέ εδώ και 90 χρόνια και αυθεντικό espresso με ελληνικό DNA εδώ και 30 χρόνια. Ξεκινώντας από τη Σμύρνη με τον παππού Ιάκωβο φθάνουμε στο σήμερα με τον πρωτοπόρο εγγονό Ιάκωβο Δρακούλη. 


Η Ethos Media σε συνεργασία με το Coffee & Brunch Magazine εγκαινιάσαν φέτος το θεσμό των Coffee Awards. Σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 στο Athenaeum InterContinental, γιορτάσαμε όλοι μαζί την πρώτη επίσημη γιορτή των ανθρώπων του καφέ. Στόχος των διοργανωτών είναι να το μετατρέψουν σε θεσμό, μέσω του οποίου θα επιβραβεύονται άνθρωποι και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην εμπορία καφέ και την καφεστίαση και θα αναδεικνύονται ιδέες και συνεργασίες μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών. Σε μια εποχή, κατά την οποία οι Έλληνες εισαγωγείς και έμποροι του καφέ, οι ιδιοκτήτες coffee shops, οι baristas και γενικότερα οι πρωτοπόροι αυτού του χώρου, οδηγούν την εν λόγω «βιομηχανία» ένα βήμα παρακάτω και διεκδικούν τη δική τους θέση στον παγκόσμιο χάρτη της καφεστίασης, η διοργάνωση των “Coffee Business Awards” έρχεται να επιβραβεύσει την αριστεία μεταξύ των επαγγελματιών του χώρου του καφέ, που προσπαθούν συνεχώς να εξελίσσονται και να εκπαιδεύονται, παρά τις όποιες αντιξοότητες.

Συγχαρητήρια σε όλους!