Ο Σμυρναίικος καφές της Οικογένειας Δρακούλη στον En Lefko 87,7

Τώρα τα πρωινά σας αποκτούν γεύση και άρωμα από Σμύρνη. Κάθε πρωί απολαύστε τον Σμυρναίικο καφέ, της Οικογένειας Δρακούλη, ακούγοντας την πιο επιτυχημένη ραδιοφωνική ζώνη, στους 87,7. Στο δρόμο για τη δουλειά, στο γραφείο προγραμματίζοντας την ημέρα, στο σπίτι χορεύοντας, έτσι απλά για να πάει καλά η μέρα. 


"Πείραμα ένα. Ζητήσαμε από 100 ανθρώπους να δοκιμάσουν Σμυρναίικο καφέ. Τον δοκίμασαν 200!

Πείραμα δύο. Ζητήσαμε από 100 ανθρώπους να μην ξαναπιούν Σμυρναίικο καφέ. Ξαναήπιαν! 

 

Πείραμα τρία. Ζητήσαμε από 100 ανθρώπους να πουν ψέμματα ότι δεν πίνουν Σμυρναίικο. Είπαν ψέμματα τα ψέμματα ότι δεν πίνουν! Πίνουν!"

 

Εξαιρετικός, Ελληνικός, ακαταμάχητος. Ο Σμυρναίικος καφές της οικογένειας Δρακούλη, εδώ και 3 γενιές δημιουργεί με αγάπη και μεράκι εκλεκτά χαρμάνια.

Ο Σμυρναίικος καφές της οικογένειας Δρακούλη είναι ένας premium, ελληνικού τύπου καφές που αποτελείται από εξαιρετικές ποικιλίες Arabica κι έχει πάρει το όνομά του από τη Σμύρνη της Μικράς Ασίας, όπου ξεκίνησε η οικογενειακή παράδοση το 1925, όταν  ο Ιάκωβος Δρακούλης άρχισε να ψήνει καφέ. Στις μέρες μας, η εμπειρία και η γνώση του καλού καφέ της οικογένειας Δρακούλη αποτυπώνεται στον Σμυρναίικο καφέ, που θα αγαπήσετε για την αυθεντικότητα, το σύνθετο άρωμα και  την ξεχωριστή του γεύση.  

Τον Σμυρναίικο καφέ, της οικογένειας Δρακούλη θα τον βρείτε στα καταστήματα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, MyMarket,  Κρητικός, Θανόπουλος, Γέγος και σε επιλεγμένα σημεία ανά την Ελλάδα. Αναζητήστε την ξεχωριστή μαύρη συσκευασία με το «σ» στην μπροστινή πλευρά.

Γιατί ο άνθρωπος από τον καφέ του φαίνεται!