ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΡΑΚΟΥΛΗ
CONTACT
Εργοστάσιο: Αλιβέρι, τ.κ. 34500
Κεντρικά Γραφεία: Βορείου Ηπείρου 4
12241, Αιγάλεω
Εργοστάσιο: Αλιβέρι, τ.κ. 34500
Κεντρικά Γραφεία: Βορείου Ηπείρου 4
12241, Αιγάλεω
Αυθεντική εμπειρία espresso που σε ακολουθεί παντού.
Ένα ιστορικό blend ελληνικής εφευρετικότητας, δημιουργικής τρέλας και επιμονής.
Αν είμαστε για κάτι υπερήφανοι είναι η ανορθόδοξη ιδέα μας πριν από 35 χρόνια να δημιουργήσουμε τον δικό μας espresso, εδώ στην Ελλάδα.
Το ιστορικό blend «Extra Bar» δημιουργήθηκε το 1987 από τον Ντίνο Δρακούλη, κάτω απο την επωνυμία «Καφέδες Δρακούλη». Σερβίρεται στα εμβληματικά στέκια της εποχής όπως το GB της Μεγάλης Βρετάνιας, ο Αστέρας Βουλιαγμένης, τα Zonnar’s κ.α.. Το 2008 σχεδιάζεται το brand So! Espresso για να φιλοξενήσει το δημοφιλές espresso blend, με νέα σύγχρονη εμφάνιση.
…so original, So! espresso
Extra Bar | Arabica 80%
Καθώς το blend εμφανίστηκε στα πρώτα χρόνια του espresso στη Ελλάδα είχε ως βασικό στόχο να εξασφαλίσει για τον πρωτοπόρο πελάτη της εποχής μια γευστική εμπειρία που δεν απαιτούσε εξοικείωση με την νέα αυτή γεύση. Πιστός στην αρχική ιδέα ο Extra Bar παραμένει έως σήμερα ιδιαίτερα ευκολόπιοτος, με ευδιάκριτα δημοφιλή στοιχεία όπως η σοκολάτα υγείας και η διακριτική, γλυκιά οξύτητα του πορτοκαλιού. Το πλούσιο σώμα του στηρίζει με συνέπεια παρασκευές που απαιτούν περισσότερο νερό αλλά και πάγο.
Αυθεντική εμπειρία espresso που σε ακολουθεί παντού.
Ένα ιστορικό blend ελληνικής εφευρετικότητας, δημιουργικής τρέλας και επιμονής.
Αν είμαστε για κάτι υπερήφανοι είναι η ανορθόδοξη ιδέα μας πριν από 35 χρόνια να δημιουργήσουμε τον δικό μας espresso, εδώ στην Ελλάδα.
Το ιστορικό blend «Extra Bar» δημιουργήθηκε το 1987 από τον Ντίνο Δρακούλη, κάτω απο την επωνυμία «Καφέδες Δρακούλη». Σερβίρεται στα εμβληματικά στέκια της εποχής όπως το GB της Μεγάλης Βρετάνιας, ο Αστέρας Βουλιαγμένης, τα Zonnar’s κ.α.. Το 2008 σχεδιάζεται το brand So! Espresso για να φιλοξενήσει το δημοφιλές espresso blend, με νέα σύγχρονη εμφάνιση.
…so original, So! espresso
Extra Bar | Arabica 80%
Καθώς το blend εμφανίστηκε στα πρώτα χρόνια του espresso στη Ελλάδα είχε ως βασικό στόχο να εξασφαλίσει για τον πρωτοπόρο πελάτη της εποχής μια γευστική εμπειρία που δεν απαιτούσε εξοικείωση με την νέα αυτή γεύση. Πιστός στην αρχική ιδέα ο Extra Bar παραμένει έως σήμερα ιδιαίτερα ευκολόπιοτος, με ευδιάκριτα δημοφιλή στοιχεία όπως η σοκολάτα υγείας και η διακριτική, γλυκιά οξύτητα του πορτοκαλιού. Το πλούσιο σώμα του στηρίζει με συνέπεια παρασκευές που απαιτούν περισσότερο νερό αλλά και πάγο.
INFO
Όροι & ΠροϋποθέσειςCONTACT
Εργοστάσιο: Αλιβέρι, τ.κ. 34500
Κεντρικά Γραφεία: Βορείου Ηπείρου 4
12241, Αιγάλεω