Kαφές φίλτρου με σφραγίδα TUSSO [Αθηνόραμα]

Η σειρά προϊόντων Tusso της οικογένειας Δρακούλη εμπλουτίζεται με τον νέο Tusso Filter Coffee, για τους φίλους του ποιοτικού καφέ φίλτρου.



Δημιουργείται από ένα ισορροπημένο πάντρεμα Arabica Κεντρικής Αμερικής και Κενυάτικης Arabica και χαρακτηρίζεται από πλούσιο αρωματικό μπουκέτο και αναζωογονητική αίσθηση λεμονιού. Ένας διαφορετικός καφές φίλτρου που απολαμβάνεται καλύτερα σκέτος, χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή γάλακτος και θα ικανοποιήσει τους απαιτητικούς. Και σε εκδοχή Decaf για όσους αποφεύγουν την καφεΐνη. Θυμίζουμε ότι με παράδοση από το 1925, η οικογένεια Δρακούλη διαθέτει μια υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας καφέ που δημιουργεί προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και το πρωτοποριακό design τους.
Τον καφέ φίλτρου θα τον βρείτε στα:  «Παντοπωλείο της Μεσογειακής Διατροφής», «Not Just Greek Salad», «Αφοί Βασιλόπουλοι Delicatessen», «Degustation», «Πανδαισία», «Box Gourmet», «Select Salmon House», «Ηπειρώτισσα», «Το Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης» και σε άλλα επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και το εξωτερικό. 

 

http://www.athinorama.gr/umami/dessert/articles/?id=2126893