Η κυρία Αλαμουντίν γευμάτισε στο Μικρολίμανο [Ant1news]

Τι περιελάμβανε το μενού που απόλαυσε η Αμάλ Αλαμουντίν στο Μικρολίμανο, μετά τις πρώτες επαφές της με θέμα την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Μετά την συνάντηση της με τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Τασούλα, η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ αποφάσισε να απολαύσει το γεύμα της σε ένα από τα πιο φημισμένα εστιατόρια του Πειραιά. Η Λιβανέζα δικηγόρος η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή μετά τον γάμο της με τον μεγάλο σταρ του Χόλυγουντ δοκίμασε τις σπεσιαλιτέ του γνωστού σεφ Λευτέρη Λαζάρου συνοδευόμενη από δυο Υπουργούς. Την Υπουργό Τουρισμού  Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Υπουργό  Πολιτισμού  Κωνσταντίνο Τασούλα.

 Στο εστιατόριο Βαρούλκο αφίχθη λίγο μετά τις 2:30 και το μενού που είχε διαμορφωθει ειδικά για την περίσταση περιελάμβανε σαλάτα θαλασσινών, μαριναρισμένο λαβράκι με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, τραγανό φιλέτο μπαρμπούνι πάνω σε μους μελιτζάνας, χριστόψαρο σε μους σελινόριζας και λαδολέμονο λαχανικών, ενώ η γνωστή δικηγόρος προτίμησε κόκκινο κρασί για να συνοδέψει το φαγητό της και συγκεκριμένα Κατώγι Αβέρωφ Καμπερνέ 2009.

Οι καλεσμένοι δοκίμασαν επίσης το πιάτο κριθαράκι με γαρίδες Αμβρακικού, το οποίο θεωρείται μια από τις σπεσιαλιτέ του Λευτέρη Λαζάρου.



Τέλος, για γλυκό, η Αμάλ Αλαμουντίν απόλαυσε παρφέ με κρέμα τυριών πάνω σε μπισκότο λεμόνι και κρέμα από φρούτα του πάθους και δοκίμασε επίσης σμυρναίικο καφέ της οικογένειας Δρακούλη.

http://www.ant1news.gr/news/Society/article/368441/oi-ellinikes-geyseis-poy-apolayse-i-kyria-kloynei-sto-mikrolimano