O TUSSO δημιουργήθηκε το 2007 από τον Ντίνο και τον Ιάκωβο Δρακούλη (πατέρα και γιο) ως ένα εγχείρημα συνώνυμο της καινοτομίας και της ασυμβίβαστης ποιότητας.

Ένα brand για να στεγάσει μερικές από τις πιο προχωρημένες ιδέες και τα τολμηρά τους όνειρα, σε έναν χώρο ιδιαίτερα οικείο. Το χώρο του καλού espresso.

O Ντίνος, πρωτοπόρος στην επεξεργασία espresso στην Ελλάδα από το 1987, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της ολοκαίνουργιας και υπερσύγχρονης γραμμής παραγωγής, αρχίζουν με τον Ιάκωβο το 2007 να σχεδιάζουν και να πειραματίζονται με το νέο blend espresso το οποίο ολοκληρώνουν 18 μήνες αργότερα. Η εικόνα του προϊόντος είναι καινοτόμα και άκρως προωθημένη.

Το 2007 ο TUSSO κάνει πρεμιέρα και θεωρείτε από την αγορά ως ένα νέο προϊόν εισαγωγής από κάποια ευρωπαϊκή χώρα. Για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους επινοείται η έκφραση… «Premium Espresso με Ελληνικό DNA»

  • 1kg ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ

Mentor | Arabica 90%

Είναι το απόσταγμα της μεθοδικής προσπάθειας που συμπυκνώνει την γνώση και την εμπειρία πολλών ετών σε μία κούπα καφέ. Ώριμη και ισορροπημένη προσέγγιση, συνθέτει με ακρίβεια τον πλούτο της γευστικής παλέτας των ποικιλιών καφέ που συνυπάρχουν σε αυτό το blend. Εδώ θα βρείτε να συνδυάζεται με αυτοπεποίθηση η ευχάριστη πικράδα της σοκολάτας με την διακριτική γλυκιά οξύτητα του κίτρου. Στοιχεία που προσφέρουν μετά από αργό, προσεκτικό ψήσιμο οι κόκκοι καφέ από την Βραζιλία, την Κολομβία και την κεντρική Αφρική. Οι μυημένοι θα εντοπίσουν τις χαρακτηριστικές νότες γιασεμιού του Αιθιοπικού Yirgacheffe. Η Robusta Ινδιών δένει το σώμα προσφέροντας την απαραίτητη στέρεα βάση.

Η μέρα σας αλλάζει πίνοντας ένα απλό καφέ φίλτρου; Ως σήμερα θα απαντούσατε όχι, αν δεν έχετε δοκιμάσει τον καλύτερο, δηλαδή τον συγκεκριμένο. Βελούδινος, με κομψό άρωμα αλλά πολυεπίπεδη γεύση κάνει τη απάντηση στην ερώτηση να είναι ναι. Σε οποιαδήποτε ερώτηση. Ζάχαρη και γάλα προτείνουμε να μείνουν στο ράφι. Όχι, αλήθεια. Δοκιμάστε, χαλαρώστε, συμφωνήστε –όλοι χαρούμενοι.

O TUSSO δημιουργήθηκε το 2007 από τον Ντίνο και τον Ιάκωβο Δρακούλη (πατέρα και γιο) ως ένα εγχείρημα συνώνυμο της καινοτομίας και της ασυμβίβαστης ποιότητας.

Ένα brand για να στεγάσει μερικές από τις πιο προχωρημένες ιδέες και τα τολμηρά τους όνειρα, σε έναν χώρο ιδιαίτερα οικείο. Το χώρο του καλού espresso.

O Ντίνος, πρωτοπόρος στην επεξεργασία espresso στην Ελλάδα από το 1987, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της ολοκαίνουργιας και υπερσύγχρονης γραμμής παραγωγής, αρχίζουν με τον Ιάκωβο το 2007 να σχεδιάζουν και να πειραματίζονται με το νέο blend espresso το οποίο ολοκληρώνουν 18 μήνες αργότερα. Η εικόνα του προϊόντος είναι καινοτόμα και άκρως προωθημένη.

Το 2007 ο TUSSO κάνει πρεμιέρα και θεωρείτε από την αγορά ως ένα νέο προϊόν εισαγωγής από κάποια ευρωπαϊκή χώρα. Για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους επινοείται η έκφραση… «Premium Espresso με Ελληνικό DNA»

Mentor | Arabica 90%

Είναι το απόσταγμα της μεθοδικής προσπάθειας που συμπυκνώνει την γνώση και την εμπειρία πολλών ετών σε μία κούπα καφέ. Ώριμη και ισορροπημένη προσέγγιση, συνθέτει με ακρίβεια τον πλούτο της γευστικής παλέτας των ποικιλιών καφέ που συνυπάρχουν σε αυτό το blend. Εδώ θα βρείτε να συνδυάζεται με αυτοπεποίθηση η ευχάριστη πικράδα της σοκολάτας με την διακριτική γλυκιά οξύτητα του κίτρου. Στοιχεία που προσφέρουν μετά από αργό, προσεκτικό ψήσιμο οι κόκκοι καφέ από την Βραζιλία, την Κολομβία και την κεντρική Αφρική. Οι μυημένοι θα εντοπίσουν τις χαρακτηριστικές νότες γιασεμιού του Αιθιοπικού Yirgacheffe. Η Robusta Ινδιών δένει το σώμα προσφέροντας την απαραίτητη στέρεα βάση.

Η μέρα σας αλλάζει πίνοντας ένα απλό καφέ φίλτρου; Ως σήμερα θα απαντούσατε όχι, αν δεν έχετε δοκιμάσει τον καλύτερο, δηλαδή τον συγκεκριμένο. Βελούδινος, με κομψό άρωμα αλλά πολυεπίπεδη γεύση κάνει τη απάντηση στην ερώτηση να είναι ναι. Σε οποιαδήποτε ερώτηση. Ζάχαρη και γάλα προτείνουμε να μείνουν στο ράφι. Όχι, αλήθεια. Δοκιμάστε, χαλαρώστε, συμφωνήστε –όλοι χαρούμενοι.